Torjay - Tuning Kft. - Alkatrészek olasz autókhoz
jelszó emlékeztető Belépés
Regisztráció
Gyorskereső
Univerzális cikkek fejléc
 
Fiat logo Lancia logo Alfa Romeo logo Abarth logo
Selenia logo
 
 

Jogi nyilatkozat

Adatvédelem

Cégünk a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a megrendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. A felhasználók adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Felelősség

A weboldalunkon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról, az azon tárolt adatok védelméről.

A Torjay-Tuning Kft. nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események kapcsán bekövetkező károkért.

A Torjay-Tuning Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve érvényesek. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi ár kerül felszámításra.

Szerzői jogok

A Torjay-Tuning Kft.weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A weblapon megjelenített tartalmat saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Torjay-Tuning Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni.
A torjay-tuning.hu domainnév kizárólagos tulajdonosa a Torjay-Tuning Kft., a domainnév szerzői jogi védelmet élvez.
 
   
   
Kiemelt ajánlataink
Sebességváltó tömítés készlet
6604 Ft /db
4 sebességes
Vezérműtengely
42000 Ft /db
1050ccm, Abarth
Olajhőmérő jeladó
8700 Ft /db
Visszapillantó tükör
19050 Ft /db
Króm, jelvénnyel, bal/jobb
Visszapillantó tükör
17780 Ft /db
Króm, kerek, jelvénnyel, bal/jobb